er

Coaching
Iokai Shiatsu
Neurofeedback
Emotional Freedom Technique
Algemene Informatie / Tarieven

Tarieven

Iokai Shiatsu

Als men aanvullend verzekerd is voor alternatieve geneeswijzen, dan vergoedt een groot aantal zorgverzekeraars een deel van de kosten van een Shiatsu-behandeling tot een bepaald maximum. Kijk voor meer informatie hierover op de website van de beroepsvereniging V.I.S. (Vereniging Iokai-Shiatsu Therapeuten): iokai-shiatsu.org

Een Shiatsu behandeling kost € 65

Neurofeedback training

Eerste 10 sessies € 650,--
Tweede 10 sessies € 625,--
Derde 10 sessies € 600,--

De kosten van de intake en de verwerking van de resultaten van het afgenomen qEEG tot een behandelplan bedragen € 150,-- en worden contant afgerekend. Aan het tweede bezoek waarbij het EEG wordt uitgelegd en besproken zijn geen kosten verbonden.Als incidentele aanvulling van een Shiatsu behandeling of een Neurofeedback training zijn een EFT- of een Hartritme Coherentie training bij de prijs daarvan inbegrepen. Als aparte behandeling wordt voor één sessie € 50,-- in rekening gebracht.

kk
Tarievenvergelijking

Neurofeedback wordt door de Zorgverzekeraars niet vergoed. Toch bent u bij Neuroplan niet duurder uit omdat het tarief bij een BIG/NIP eerstelijns psycholoog die Neurofeedback aanbiedt een stuk hoger is. Vaak € 90,-- tot € 100,-- per sessie tegen € 62,50 bij Neuroplan. U krijgt van de verzekeraar maar 7 sessies vergoed, de rest moet u zelf betalen. Daarnaast betaalt u bij elke sessie € 10 eigen bijdrage en bent u uw eigen risico kwijt.
Al met al blijkt Neuroplan Coaching en Training dus en stuk goedkope